ONLINE BOOKING

Brug vores online booking system og bestil tid hos din frisør her
Ønsker du at booke en frisørtid i vores online booking-system?

Vi ved, hvor værdifuld din tid er, og vi vil gerne gøre din frisøroplevelse så problemfri som muligt. Derfor tilbyder vi dig muligheden for at booke din næste frisøraftale online med lethed og bekvemmelighed. På den måde kan du booke din tid, når det passer dig, uanset om det er midt om natten eller i løbet af en travl dag. Du sparer samtidig tid ved at undgå telefonkø og ventetid. Med et par klik kan du have din tid booket på ingen tid.

Hvordan booker jeg online?

Klik på ‘Bestil tid i Sønderborg’

Hvis du er ny kunde, klik på ‘Opret ny bruger’ og opret dig i vores system

Hvis du har logget ind før, indtast din bookingkode

Vælg den frisør, du foretrækker, og bestil din tid. Afvent vores bekræftelse.

Betingelser for booking

Ved afbud senere end 24 timer for den bestilte behandling koster det 50 % af behandlingen. Dette er ens for alle behandlingerne. Jeg er desværre nødt til at lave denne regel, da der har været gentagende gange, hvor kunden er udeblevet eller meldt sent afbud.

Afbudspolitik for booking

Af respekt for vores kunder samt vores arbejde beder vi dig venligst foretage eventuel afbestilling senest 24 timer før behandlingens start, så vi har mulighed for at booke en ny kunde. Er behandlingen ikke som den skulle have været? Skulle det ske at behandlingen ikke har levet op til jeres forventning, så er vi imødekommende og retter gerne op på det der skulle være fejlen. Dette skal dog meldes ud til os i salonen indenfor en uge.

Ved forsinkelse til behandlinger

Hvis du kommer for sent, men behandlingen stadig kan nås indenfor den bestilte tid, vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at fuldføre behandlingen. Alle afbud SKAL meddeles via telefon på 25 48 54 33 og IKKE via sms eller e-mail.

Vi glæder os til at tage imod din booking

Uanset om du er på udkig efter en klipning, farvebehandling, styling eller en specialbehandling, er vores frisør i Sønderborgdet rette sted for dig. Vi er klar til at lytte til dine ønsker, rådgive dig og skabe en hårstil, der fremhæver din naturlige skønhed og personlighed.

Vil du vide mere om os?

NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få information om vores seneste tilbud og priser.

Tilmeld

7 + 12 =