OM OS

Hairdesign Sønderborg

Vi står klar til at tage proffesionelt imod jer

Diana Jensen – Indehaver

Mit navn er Diana, og jeg er indehaver af Hairdesign i Sønderborg. Jeg er en frisk, ung kvinde som har været i faget i 13 år og elsker det til fingerspidserne. Jeg er meget perfektionistisk og går i detaljerne med hvert stykke af mit arbejde.

Det har altid været min store drøm at skulle være frisør og ende med min egen salon. Salonen fik jeg stablet på benene på gården hvor jeg boede, men har efterfølgende fået den flyttet i større lokaler i Sønderborg, hvor jeg så har fået mig nogle fantastisk dygtige assistenter. Jeg kan stå indenfor hver enkelt af dem.

Jeg ønsker, at det at komme til frisør skal være en hyggelig, behagelig og afslappende oplevelse. Mine kunder er mine gæster, og jeg ønsker dem velkomne i min salon.

Jeg glæder mig til at tage godt imod dig i salonen i Sønderborg 🙂

Knus Diana.

Sarah Hummel – Frisørassistent

Hej. Mit navn er Sarah. Jeg blev udlært frisør i januar 2022 hos Salon HairDesign. Jeg har valgt at uddanne mig til frisør, da jeg har en stor passion for at kunne være med til at skabe et unikt look til enhver person, som træder ind ad døren i salonen. Jeg er altid glad og smilende og sætter stor pris på en god dialog med mine kunder, så de føler sig trygge i mine hænder.

Jeg er meget grundig, samt giver mig god tid til mit arbejde, og jeg er klar til at give dig den ultimative bedste service 🙂 Jeg glæder mig meget til at se dig i salonen i Sønderborg 🙂

Kærlig hilsen Sarah.

Nejra Hamzic – Frisørassistent

Hej, mit navn er Nejra, jeg er er en glad og smilende person. Jeg har altid brændt for frisørfaget og drømt om at få uddannelsen, så derfor gik jeg efter titlen og blev udlært i 2018 i Poul M i Herning 🙂

Jeg er en meget kreativ person og elsker at blive udfordret, derfor står jeg altid klar til at hjælpe dig med at få en ny, smart frisure eller farve 🙂

Når du er i stolen hos mig, så er du midtpunktet, og jeg yder den ultimative bedste service, og sammen finder vi den bedste udgave af dig selv 🙂

Jeg glæder mig til at se dig i salonen i Sønderborg 🙂

Knus Nejra.

Didde Haugaard Nielsen – Frisørassistent

Hej mit navn er Didde, jeg er en glad, smilende og positiv person, som elsker og er passioneret omkring mit arbejde som frisør.

Jeg er udlært med den 4-årige frisøruddannelse i Kolding og har boet i Kolding indtil sidste år. Jeg blev udlært i 2019 med et flot resultat. Jeg går højt op i mit fag og vil altid dygtiggøre mig yderligere.

Jeg er født og opvokset i Sønderborg og valgte derfor, at jeg gerne ville hjem igen, hvor min familie er. Derfor blev valget at søge job hernede, og Hairdesign var en oplagt mulighed for mig, da jeg kunne se, at teamet har en masse spændende kvalifikationer, og det samme har jeg i min værktøjskasse, på den måde kan vi komplimentere hinanden supergodt.

Jeg håber, vi ses i salonen i Sønderborg 🙂

Kærlig hilsen fra Didde.

Louise Rosenvind Rieck – Frisørassistent

Mit navn er Louise. Jeg bor til dagligt i Sønderborg med min mand og vores 2 børn.

Jeg blev udlært som frisør i 2012, så jeg har efterhånden været i faget længe.

Jeg går meget op i god service og jeg elsker at forkæle mine kunder. Mit vigtigste job som din frisør er, at lytte, vejlede, guide og få dig til at føle dig tryg og tilpas i stolen hos mig. Og så er jeg selvfølgelig altid klar med et smil og godt humør 🙂

Jeg er kvalitetsbevidst og for mig er det meget vigtigt, at kunden forlader salonen med en fantastisk følelse og et smil på læben.

Sammen finder vi frem til det bedste for dig og dit hår og jeg glæder mig til at tage imod dig i salonen 🙂

Kærlig hilsen Louise 🙂

KONTAKTINFO

Hairdesign Sønderborg

Alsgade 73

6400 Sønderborg

Tlf. 25 48 54 33

E-mail: Salon-hairdesign@info.dk

ONLINE BOOKING

Brug vores online booking system og bestil tid hos din frisør her

NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få information om vores seneste tilbud og priser.

Tilmeld

5 + 7 =